Bujore
Humble Prayer Partner
.Размышляя над Священным Писанием.Текстами о Божем покое,о субботе.Я проводила паралель між знаменням Субботы в моей жизни и моему доверию Богу. У моєму житті був досить довгий проміжок часу, коли я дуже усердно розмишляла і вивчала тему субботів у Біблії. Спочатку цю тему я виникла як один із релігійних обрядів ,так як я була виходом з православія і привкла до виконання безлічі релігійних обрядів,зачастую навіть не розумію значення для чого і чому це необхідно робити або виробляти..багато речей я сприймала через призму :»так потрібно». Но в вопросе субботы хоть и начиналось все с простого выходного дня,когда делать ничего не разрешалось.Я много молилась,что б Господь мне открыл Свое понимание и видение .Я визнала місця Писания в них згадувалося про субботу як у Ветхозаветних Писаніях,так і в Новому Завете. Моє розуміння простого обрядового дня перейшло в протиріччя .Слова Ісуса з Мк 6:2 викликали в мене недоуміння.Як так,день, який призначений Богом днем, коли людина змиряє свою душу, створену для людини,а не людина для субботів.Меня сильно хвилював питання,почему Ісус мій учитель і Господь міг би в цей день дозволити Себе робити діла милосердія? Я размышляла и размышляла,я копала и копала жемчужины Слова Божьего .Почему Господь в Иссаи 1 гл. так резко осуждает субботы празднуемы его народом?
Хоча в Євреях оставлена заповідь «Посему для народу Божія ще залишається субботство »
Я розуміла,що можна знати Біблію від корки до корки..изучить все стихи Писания і місця написания.Умело використовуючи з в речевых оборотах.Но так і не поняти сути і змісту всього.Мене було важливо поняти суть происходящего і пізнати Бога як заботливого і любящего Отца.Так мое застосування субботы стало практичним знайомством субботы.
Так я вчилась довіряти Богу восполнить свою нужду ,да і зараз ще учусь. Але коли в своїх молитвах я углублялась, я прийшла до розуміння Євреям 4 гл.о значенні суботи як дня покоя. О вхождении в покой.Я получила откровение о Иисусе Христе.Ведь истинный мир и покой своим душам мы верующие в Нього можем обрести своего только в Нем находясь всем естеством,всей своей сущностью в Господе Иисусе Христе.Не очень давно,после моих размышлений молитва о стихи Писания» Ничего не иметь,но всем обладать».В моей жизни произошли определенные события ,потеряв практически все…я спасала з Божою допомогою самих близьких і рідних..при цьому внутрішньо проходить через самий страшний фінал у житті Це втрата моїх рідних…Брн возможно знал, що ще рано або я не готова пройти ,но не допустил.Хотя вся прошла життя,все :просто не стало.. Я учусь жить стоять на стихе Писания:» Ничего не иметь,но всем обладать»
Хоча в Євреях оставлена заповідь «Посему для народу Божія ще залишається субботство »
Я розуміла,що можна знати Біблію від корки до корки..изучить все стихи Писания і місця написания.Умело використовуючи з в речевых оборотах.Но так і не поняти сути і змісту всього.Мене було важливо поняти суть происходящего і пізнати Бога як заботливого і любящего Отца.Так мое застосування субботы стало практичним знайомством субботы.
Так я вчилась довіряти Богу восполнить свою нужду ,да і зараз ще учусь. Але коли в своїх молитвах я углублялась, я прийшла до розуміння Євреям 4 гл.о значенні суботи як дня покоя. О вхождении в покой.Я получила откровение о Иисусе Христе.Ведь истинный мир и покой своим душам мы верующие в Нього можем обрести своего только в Нем находясь всем естеством,всей своей сущностью в Господе Иисусе Христе.Не очень давно,после моих размышлений молитва о стихи Писания» Ничего не иметь,но всем обладать».В моей жизни произошли определенные события ,потеряв практически все…я спасала з Божою допомогою самих близьких і рідних..при цьому внутрішньо проходить через самий страшний фінал у житті Це втрата моїх рідних…Брн возможно знал, що ще рано або я не готова пройти ,но не допустил.Хотя вся прошла життя,все :просто не стало.. Я учусь жить стоять на стихе Писания:» Ничего не иметь,но всем обладать»