Молимося за вас в Ісусі.
Чи вірите ви, що Ісус помер за наші гріхи, воскрес із мертвих, готує місце для нас і збирається покликати нас приєднатися до Нього?
Ви очікуєте Ісуса в Хмарах Слави? Ісус збирається покликати нас приєднатися до Нього!
Ми можемо робити те, що робив Ісус, і більше! Ми можемо говорити; лікарняний в Ісусі! Будьте зцілені Ісусовими ранами! Я зцілений ранами Ісуса! Амінь! Дякую Тобі Господи Ісусе!
Ви можете скопіювати та вставити це, щоб щодня молитися та ділитися...
З нами не відбувається нічого поганого. Все працює для нашого добра в Ісусі! Дивіться все як добре!
Співайте протягом усіх днів, Дякуємо Тобі, Ісусе, Слава Тобі, Ісусе, Слава Тобі, Господи Ісусе, або будь-що, що є на серці, щоб співати Ісусу! Неважливо, як ми звучимо, ангели приєднаються до нас, і Ісус приєднається до нас, а також буде боротися за нас, руйнувати стіни для нас, відкривати замки для нас, рятувати людей для нас, зло тікатиме від нас , Він зцілює нас і Він переливає в нас Свій Святий Мир.
Молитва за інших тут і читання вашої Біблії вам надзвичайно допоможуть.
Одного разу хотів покінчити життя самогубством, навіть план придумав. Прямо перед тим, як вийти, я опублікував тут молитву і, сподіваючись, що Бог допоможе мені, востаннє відкрив Біблію й лише читав, не думай про своє життя. Я читав це раніше принаймні 100 разів, але ніколи не міг зрозуміти, як. Цього разу я прийняв це близько до серця, гаразд, Боже, я закінчу своє життя, не думаючи про це. Я не думаю про це, я не задумуюсь, я не задумуюсь знову і знову і знову Я не задумуюсь — це була моя єдина думка того дня. Раптом я щось помітив, з’явився Ісус, усі мої болі зникли, не боліла шия, не боліла спина, не боліла нога через багато нещасних випадків, які я мав за ці роки, і не було болю в моєму серці, оскільки моя дружина покинула мене . Я почав співати хвалу і дякувати Ісусу, і моє життя ніколи не було таким, як раніше. Саме наша слухняність Богові з Його Святих Інструкцій впливає на Його силу Його обіцянок у нашому житті.
Будьте другом Ісуса, це дійсно має значення! Дякую Тобі Господи Ісусе!
Шукайте в Біблії обіцянки Ісуса, друже, виконуйте їх і вимагайте їх в Ісусі! Амінь! Дякую Тобі Господи Ісусе!
Потужна обіцянка зцілення, прихована в Приповістях 3:7-8, я не мудрий у власних очах, я боюся Тебе, Господи, я уникаю зла, особливо своїх власних злих думок, і моє тіло зцілено, а моє тіло освіжене в Ісусі.
Молитва за інших, особливо у вашій ситуації, надзвичайно допоможе вам у вашому другі.
Не турбуйся про своє життя, любий друже, і Ісус подбає про тебе. Співайте хвалу та подяку Ісусу, і Він переповнить вас Своїм Святим Духом і багато іншого. Він буде боротися за вас і виконуватиме бажання вашого серця.
Помоліться цією молитвою, знайдіть вірші та помоліться нею ще раз зі своїми друзями та сім’єю, а давайте підіймемося з крилами, як орли, і здіймемося вгору. Парити зі мною.
Помолимось: Боже, я прошу в ім'я Ісуса, благослови мене стати ближчим до Тебе. Я хочу більш інтимних стосунків з Тобою. Боже, я беру Тебе на Твоє Слово, якщо я буду наближатися до Тебе, Ти наближаєшся до мене (Якова 4:8). Покажи мені, як наблизитися до Тебе. Благослови мене щодня відкидати та полішати свої думки та шляхи для мого життя та обмінювати їх на Твої думки та шляхи для мого життя. Дозволь мені думати про Твої думки і мріяти про Твої мрії для свого життя. Боже, благослови мене жити і ходити в Твоїй любові, милосерді та прощенні (Ісая 55:7). Зізнаюся, я не буду думати про своє життя. Я довіряю тобі, Отче