Портрет проповідника Павла.
По Слову Господа в послании к Коринфянам 3 гл. и по молитве и сили Духа Святого живущого у мене,того що береже мене від ідолослужіння ,не можу сказати що я Павлова. Але, портрет апостола ,його особистість описаний у Слові Божім дійсно був для мене джерелом води живої .Підкріплює мене в періоди: «засухи» випробувань ,страдань ,непорозумінь , випробувань Дійсний у подіях, які відбувалися в житті апостола Павла ,я бачила і у своєму християнському ходінні з Богом 1 Петр. 4 :12" Дорогі друзі ,не дивуйтеся тим тяжким досягненням ,які відчуваєте ви , як наче з вами відбувається щось незвичайне" саме досвід апостола Павла, характер його був для мене прикладом, який допоміг мені пройти всі самі темні часи. Звичайно, по людським міркам були події дуже важкими , і моя фізична хвороба постраждала у зв'язку з цим. Но проводячи мене через цей проміжок шляху Бог проводив Свою роботу у мене і показав та показує Свою всемогутність та піклування.
мій дорогий наставник апостол Павло.
Призваний апостол вибраний Самим Господом ,після Його смерті і воскресіння. Дії 13:2 Він був першим обраним із тих Божих служителів, наділених Богом на служіння (не через людей і не від людей, Павло отримав своє служіння, покликання та місію в цьому світі).
І апостол Павел проносить це ведення Господа через все своє служіння, весь земний свій життєвий шлях .Он сам ясно описує стан Христа у багатьох своїх посланнях, називаючи себе не інакше як "раб Ісуса Христа" Це саме перше, що ми можемо бачити вивчаючи образ апостола Павла. Його смирений стан у Господі .відчуття повної залежності від волі свого Господина. Вивчаючи послання до Римлянам 7 гл ми можемо бачити, як апостол боротися проти всякої надмінності людської плоті. Вказівно виявляючи гордість у всіх її проявах , навіть у доброчинних справах плотської людини. Хоч апостол від свого народження був наділений багатьма людськими якостями, які могли дати приводу йому гордитися тим, що він був народжений. Юноша Савл мав гострий ум, тверду волю ,мав дар красномовця, що в ті часи було визнаним отримати почесті та поваги у суспільстві . З раннього дитинства він був навчений ремеслу. для своєї праці особистими руками, що казало також про майстерність і у цьому питанні та що наповнювало його життя, та забезпечувало йому можливість утримувати самого себе заповнювало час дозвілля та покращувало людину. Звичайно лише Бог знає кого наділити всіма вище перерахованими чеснотами. І лише Бог наділяться. Але від людини залежить, чи він розвиватиметься отримані дари від Господа і буде чи він старанним у своїх вивченні. Гал 1:14 і далі описує наш портрет молодого ревного юнака , який має всі підстави гордитися собою на шляху досягнення успіху в кар'єрних сходах та людському образі в суспільстві. Так же його служіння народу Ізраїля Павел вважав ділом своїм співвітчизником і був Богобоязним молодим чоловіком , що шукає в своїх трудах виконання волі Господа.
Людина релігійний прямий і щирий-такий Павло зустрівся з Ісусом Христом. Сама зустріч, по людським міркам для тваринного суспільства, могла б показатися як результат галюцинації або більшого душевного розладу особистості. .
апостолу Павлу було не легко і відстоювати своє апостольство і вести своє служіння. Його шлях як служителя неможливо порівняти не з одним християнським пастором ( мені не довелося не чути, не вивчити біографію свого подібного апостола Павла.) чудовий метод, яким Павло досягає свого подорожі для євангелізації, є проповіддю пробуджуючи націю .та чудним прикладом забезпечення Божого в час служіння своїх улюблених дітей. (Еф. 3:1) Це просто захист спонукання, як у наручниках відправлятися на місію в Римі. (Деян. 23:11)
Вся життя апостола Павла є істинним
доказом (Гал. 1:1), життя служителя Господнього, яке не шукає комфорту або якихось матеріальних заслуг від служіння Ісуса Христа.
щиро бажаю всім хто йде за Іісусом Христом,дивитися на кінець життя Господніх слуг та мати долю у вірі їх.приймаючі ті ж розширення за Христа.