Bujore
Humble Prayer Partner
продовжую молитися про виконання Божого призначення в моєму житті і руйнування всякого чаклунства і прокляття насланого в моє життя від ворогів з наказом зруйнувати мою уста і моє служіння. звільниться сила Божа через мене для прийняття через мене знамення і чудес у життя моє і тих, хто готовий прийняти через мене благодати для зцілення та звільнення. Нехай прославиться Господнє ім'я через мене. нехай воля Господа досконала і угодна Богові блага для мене була в моєму житті, щоб вірні бачачи те, що зробив Бог у моєму житті, зміцнювалися вірою в Божу силу. І нехай Бог приводить тих синів і дочок світу, яких Він обрав і вже діє Духом Святим у їхніх серцях. Вкажи мені Господи шляхи Твої і веди шляхом служіння в житті вічне мене і всіх, що йдуть за мною.
Молюсь про фарафонову валентину,корсун маринк,корсун олександра ратушну дарину любарського виктора.ennu perokorpi,tanja saloiw,elena korpela anna bondarenko,maksum anastasija ,halil ,elena,oksana .
Молюсь про фарафонову валентину,корсун маринк,корсун олександра ратушну дарину любарського виктора.ennu perokorpi,tanja saloiw,elena korpela anna bondarenko,maksum anastasija ,halil ,elena,oksana .