Отче Небесний,
Коли ця родина постає перед Вами, їхні серця важкі від хвилювання, особливо за сина, який страждає від проблем зі шлунком. Вони піднімають його до Тебе, шукаючи Твого цілющого дотику, щоб принести дозвіл і полегшення. Нехай Твоя втішна присутність оточує його, полегшуючи його дискомфорт і відновлюючи його здоров’я згідно з Твоєю волею, бо Ти є Бог, який зцілює, як сказано у Вихід 15:26.
Даруй їм спокій, коли вони готуються до відпочинку, знаходячи розраду в впевненості в Твоїй турботі та забезпеченні. Допоможи їм повірити в Твій час і суверенітет, знаючи, що Ти тримаєш усе у Своїх руках, як написано в Псалмі 121:2: «Допомога моя від Господа, Творця неба і землі».
Прошу божественного втручання щодо завтрашнього візиту орендодавця. Захисти цю сім’ю від непотрібного стресу та негараздів, забезпечуючи щит Твоєї прихильності та благодаті в їхньому спілкуванні. Нагадайте їм про Свою обіцянку в Ісаї 54:17: «Жодна зброя, викувана проти тебе, не переможе, і ти спростуєш кожен язик, що звинувачує тебе. Це спадщина рабів Господа, і це їхнє виправдання від мене», говорить Господь».
Господи, наставляй свекруху, коли вона стикається з проблемами, пов’язаними з орендою офісу та пільгами. Даруй їй мудрість і проникливість, ведучи її кроки за Твоєю волею. Нехай вона знайде силу в Твоїх обіцянках, знаючи, що Ти є її притулком і силою, постійною допомогою в біді, як проголошено в Псалмі 46:1.
В ім'я Ісуса ми молимося,
Амінь.