Bujore
Humble Prayer Partner
Господи молюсь про кожну душу, яку через мою уста Ти проговорив сьогодні Слова зцілення, натхнення, скерування, надії. Даруй цим серцям мир у Ісусі Христі. Перемогу над страхом Духом Святим. Вирівняй стежки молоді з якою я спілкуюся, дай у їхніх серцях бажання шукати Тебе, Твоє лице.
Даруй і мені розуміння Істин Твого Слова, щоб я ясно чула Духа Святого і мала скерування від Тебе Отче у своєму житті.
Дякую за Твоє піклування про мої щоденні справи, про моє оточення, про милосердя та милість від царів поставлених Тобою.
Молюсь про село ### у якому я живу, про керівництво цього селища даруй їм мудрості, заповни їх розум Духовними істинами, щоб вони керували у піклуванні про слабших. Очисти їх серця від усякої користі та глупоти.
Даруй мені роботу. та місце навчання
щоб мож життя відображало Твою Славу, сьогодні, завтра і завжди.
Даруй і мені розуміння Істин Твого Слова, щоб я ясно чула Духа Святого і мала скерування від Тебе Отче у своєму житті.
Дякую за Твоє піклування про мої щоденні справи, про моє оточення, про милосердя та милість від царів поставлених Тобою.
Молюсь про село ### у якому я живу, про керівництво цього селища даруй їм мудрості, заповни їх розум Духовними істинами, щоб вони керували у піклуванні про слабших. Очисти їх серця від усякої користі та глупоти.
Даруй мені роботу. та місце навчання
щоб мож життя відображало Твою Славу, сьогодні, завтра і завжди.