Bujore
Humble Prayer Partner
Господи молюсь про кожну душу, яку через мою уста Ти проговорив сьогодні Слова зцілення,натхнення,скерування,надії.Даруй цим серцям мир у Іісусі Христі.Перемогу над страхом Духом Святим.Вирівняй стежки молоді з якою я спілкуюся,дай у їхніх серцях бажання шукати Тебе ,Твоє лице.
Даруй і мені розуміння Істин Твого Слова ,щоб я ясно чула Дуза Святого і мала скерування від Тебе Отче у своєму житті.
дякую за Твоє піклування про мої щоденні справи ,про моє оточення,про милосердя та милість від царів поставлених Тобою.
молюсь про село Мантсала у якому я живу,про керівництво цього селища даруй їм мудрості ,заповни їх розум Духовними істинами,щоб вони керували у піклуванні про слабших .Очисти їх серця від усякої користі та глупоти.
даруй мені роботу .та місце навчання
щоб мож життя відображало Твою Славу,сьогодні,завтра і завжди.
Даруй і мені розуміння Істин Твого Слова ,щоб я ясно чула Дуза Святого і мала скерування від Тебе Отче у своєму житті.
дякую за Твоє піклування про мої щоденні справи ,про моє оточення,про милосердя та милість від царів поставлених Тобою.
молюсь про село Мантсала у якому я живу,про керівництво цього селища даруй їм мудрості ,заповни їх розум Духовними істинами,щоб вони керували у піклуванні про слабших .Очисти їх серця від усякої користі та глупоти.
даруй мені роботу .та місце навчання
щоб мож життя відображало Твою Славу,сьогодні,завтра і завжди.